Over ons

Een stichting ontstaat niet zomaar

Daar is veel voorbereiding, toewijding, tijd en passie voor nodig. Al enkele jaren liepen wij, Vicky Lenaerts en Ilana Olischlager met het idee ons in te zetten voor kinderen waarvoor pakjesavond geen vanzelfsprekendheid is. In 2017 hebben we een eerste stap gezet en zijn we een kleinschalige actie op Facebook gestart om ons idee vorm te geven. Deze actie groeide tot onze verbazing uit tot een zeer succesvol initiatief die de nodige media-aandacht kreeg en waarbij veel kinderen en gezinnen zijn verrast met een mooi pakket voor Sinterklaasavond.

Wij doen het werk voor de stichting volledig vrijwillig en puur voor de kinderen in Nederland en België die normaliter geen pakjesavond kunnen vieren. We hebben ontzettend veel zin in de komende edities en hopen dat we ieder jaar veel aanmeldingen mogen verwachten!

ilana-olischlager

Ilana Olischlager

Mijn naam is Ilana Olischlager, ik ben 34 jaar oud en ben mama van 3 lieve kindjes, ik heb een dochtertje en twee zoontjes. Een heerlijk druk gezin waar ik veel van geniet. Naast mijn gezin ben ik ook parttime aan het werk in het bedrijf van mijn partner en heb ik inmiddels Olischlager BV overgenomen, een familiebedrijf dat ik samen run met mijn broer. Ik hou van ondernemen, met mensen werken en mooie resultaten behalen.

Daarnaast vind ik het Sinterklaasfeest het leukste feest van het jaar. Ik gun elk kind dit plezier. De stichting geeft mij dan ook ontzettend veel voldoening. De glimlach op de gezichten van kinderen, ontroerde ouders, maar zeker ook het besef en de voldoening zien bij hulpsinten is voor mij enorm waardevol.

vicky-lenaerts

Vicky Lenaerts

Mijn naam is Vicky Lenaerts, ik ben 34 jaar en mama van 1 lief dochtertje en de tweede is onderweg. Naast mama zijn, werk ik fulltime als manager voor een projectconsultancy- en adviesbureau. Het oprichten van een stichting, om voor ieder kind een onvergetelijke sinterklaasavond te bezorgen, is een lang gekoesterde droom. Mijn dochter begint nu de magie van Sinterklaas bewust te ervaren, geweldig om te zien! Als kind heb ik daar ook hele mooie herinneringen aan.

Het is ook mijn drijfveer om dat bij zo veel mogelijk kinderen waar te kunnen maken. Daarnaast is het mooi om te zien hoe betrokken mensen zijn bij anderen die ze niet eens kennen. Zoals de hulpsinten en de hulppieten die ons gefaciliteerd hebben om de stichting te professionaliseren. Hier ben ik heel dankbaar voor, want uiteindelijk hebben we iedereen nodig om van de stichting een succes te maken.

Sponsoren

We zijn onze sponsoren bijzonder dankbaar.

En natuurlijk alle andere mensen die ons helpen onze stichting vorm te geven evenals alle mensen en bedrijven die geld doneren aan onze stichting. Ontzettend bedankt!