Hulpsinten

Bijdragen aan een fijne Sinterklaasviering

Wil je bijdragen aan een fijne Sinterklaasviering voor kinderen die het anders moeten missen? Meld je dan nu aan als hulpsint vóór 16 oktober 2023. Je stelt dan zelf een sinterklaaspakket samen voor een gezin. Tijdens het aanmelden kun je aangeven of je voor één of meerdere gezinnen een pakket wil maken en voor hoeveel kinderen in totaal. Vervolgens gaan we proberen je te koppelen aan het door jou aangegeven aantal gezinnen en kinderen.

Het pakket dat je gaat samenstellen dient voor minimaal € 25 per kind aan nieuw speelgoed/strooigoed te bevatten en je dient zelf het pakket te verzenden waardoor de verzendkosten tevens voor jouw rekening zijn. Krijg je een gezin met 3 kinderen dan geef je dus minimaal € 75 uit plus verzendkosten. Wil je meer uitgeven dan het minimale bedrag van € 25? Dat mag, maar hou het wel leuk voor jezelf!

Bedrijven

Wil je samen met je collega’s pakketten maken voor gezinnen, dan zijn er 2 opties.

Optie 1
Er is binnen het bedrijf 1 contactpersoon die zich aanmeldt als hulpsint en het totaal aan te maken pakketten opgeeft. Dus maximaal aantal gezinnen en daarbij maximaal aantal kinderen (in totaal). Dit contactpersoon is dan verantwoordelijk voor de verdeling en krijgt alle gegevens binnen het persoonlijke profiel.

Optie 2
Alle medewerkers geven zich apart op als hulpsint en vullen bij bedrijfsnaam in vanuit welk bedrijf zij deelnemen. Iedere hulpsint krijgt dan zelf de informatie van het toegewezen gezin. Wij kunnen dan achter de schermen zien hoeveel deelnemers er zijn van 1 bedrijf.

Meld je direct aan als hulpsint

Aanmelden

Online aanmelden als hulpsint

Wanneer je je aanmeldt dien je akkoord te gaan met de deelname regels, privacyverklaring en onze algemene voorwaarden.

Doe met ons mee, kruip voor even in de huid van Sinterklaas en tover een glimlach op de gezichten van de kinderen en hun ouders!

Documenten

Document: instructies hulpsint
Document: brief voor in het pakket