Hulpsinten

Bijdragen aan een fijne Sinterklaasviering

Vanwege Covid-19 en de getroffen maatregelen hebben we helaas moeten besluiten onze Sinterklaas actie van 2020 niet door te laten gaan.

We zien jullie heel graag terug in 2021!

Wil je bijdragen aan een fijne Sinterklaasviering voor kinderen die het anders moeten missen? Meld je dan nu aan als hulpsint voor 4 november as. Je stelt dan zelf een sinterklaaspakket samen voor een gezin. Tijdens het aanmelden kun je aangeven of je voor één of meerdere gezinnen een pakket wil maken en voor hoeveel kinderen in totaal. Vervolgens gaan we proberen je te koppelen aan het door jou aangegeven aantal gezinnen en kinderen.

Het pakket dat je gaat samenstellen dient voor minimaal € 7,50 per kind aan nieuw speelgoed/strooigoed te bevatten en je dient zelf het pakket te verzenden waardoor de verzendkosten tevens voor jouw rekening zijn. Krijg je een gezin met 3 kinderen dan geef je dus minimaal €22,50 uit plus verzendkosten. In het pakket mag je naast het nieuwe speelgoed ook tweedehandsspeelgoed voegen dat geschikt is voor (de leeftijd van) de kinderen waarnaar je het pakket verzendt. Het speelgoed dient schoon, onbeschadigd en compleet te zijn. Wil je meer uitgeven dat het minimale bedrag van €7,50? Dat mag, maar hou het wel leuk voor jezelf!

Bedrijven

Wil je samen met je collega’s pakketten maken voor gezinnen, dan zijn er 2 opties.

Optie 1
Er is binnen het bedrijf 1 contactpersoon die zich aanmeldt als hulpsint en het totaal aan te maken pakketten opgeeft. Dus maximaal aantal gezinnen en daarbij maximaal aantal kinderen (in totaal). Dit contactpersoon is dan verantwoordelijk voor de verdeling en krijgt alle gegevens binnen het persoonlijke profiel.

Optie 2
Alle medewerkers geven zich apart op als hulpsint en vullen bij bedrijfsnaam in vanuit welk bedrijf zij deelnemen. Iedere hulpsint krijgt dan zelf de informatie van het toegewezen gezin. Wij kunnen dan achter de schermen zien hoeveel deelnemers er zijn van 1 bedrijf.

Meld je direct aan als hulpsint

Aanmelden

Online aanmelden als hulpsint

Wanneer je je aanmeldt dien je akkoord te gaan met de deelname regels, privacyverklaring en onze algemene voorwaarden.

Doe met ons mee, kruip voor even in de huid van Sinterklaas en tover een glimlach op de gezichten van de kinderen en hun ouders!

Heb je vorig jaar ook deelgenomen? Dan kun je je aanmelden door in te loggen in je persoonlijke profiel, je gegevens te controleren, aan te vullen en je profiel op te slaan. Zodra je dat gedaan hebt ben je aangemeld voor 2019! Als het goed is heb je van ons een e-mail ontvangen waarin je persoonlijke gebruikersnaam staat. Heb je deze niet ontvangen en weet je je gebruikersnaam niet meer? Stuur dan een e-mail naar info@delievesint.nl.

Documenten

Document: instructies hulpsint
Document: brief voor in het pakket