Hulpsinten

Bijdragen aan een fijne Sinterklaasviering

Wil je bijdragen aan een fijne Sinterklaasviering voor kinderen die het anders moeten missen? Meld je dan nu aan als hulpsint voor 15 november as. Je stelt dan zelf een sinterklaaspakket samen voor een gezin. Tijdens het aanmelden kun je aangeven of je voor een of meerdere gezinnen een pakket wil maken en voor hoeveel kinderen in totaal. Vervolgens gaan we proberen je te koppelen aan een gezin met het door jou aangegeven aantal kinderen.

Het pakket dat je gaat samenstellen dient voor minimaal € 15 per pakket nieuw speelgoed/strooigoed te bevatten en je dient zelf het pakket te verzenden waardoor de verzendkosten tevens voor jouw rekening zijn. In het pakket mag je naast het nieuwe speelgoed ook tweedehandsspeelgoed voegen dat geschikt is voor (de leeftijd) van de kinderen waarnaar je het pakket verzendt. Het speelgoed dient schoon, onbeschadigd en compleet te zijn.

Bedrijven

Wil je samen met je collega’s pakketten maken voor gezinnen, meld je dan aan als bedrijf. Alle medewerkers krijgen na aanmelding een eigen gezin toegewezen waarvoor zij een pakket mogen gaan maken. Een leuk initiatief om samen met collega’s te delen!

Aanmelden

Online aanmelden als persoon
Online aanmelden als bedrijf

Wanneer je je aanmeldt dien je akkoord te gaan met de deelname regels, privacyverklaring en onze algemene voorwaarden.

Doe met ons mee, kruip voor even in de huid van Sinterklaas en tover een glimlach op de gezichten van de kinderen en hun ouders!

Documenten

Document: instructies hulpsint
Document: brief voor in het pakket