Hulpgezinnen

Ieder kind verdient een bezoek van de sint

Ben je of ken je een gezin dat geen Sinterklaas kan vieren omdat de financiële middelen er niet voor zijn? Meld je dan aan op deze website voor 16 oktober  a.s. Dan zorgen wij samen met onze hulpsinten ervoor dat ook deze kinderen een fijne Sinterklaasavond kunnen beleven.

Jezelf of een gezin online aanmelden

Aan de deelname zijn regels verbonden

Minimaal 1 kind in het gezin dient de leeftijd te hebben tussen 18 maanden en 9 jaar en nog te geloven in Sinterklaas. Mochten er broertjes of zusjes, jonger dan 18 maanden en/of ouder dan 10 jaar in hetzelfde gezin wonen, dan mag je hen ook aanmelden. Binnen je eigen account kun je aangeven waar de interesses van de kinderen liggen zodat de hulpsint hier rekening mee kan houden tijdens het samenstellen van een sinterklaaspakket.

In onze privacy verklaring lees je hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en in het reglement kun je lezen wat wij van jou verwachten. Lees ook onze algemene voorwaarden.

Heb je vragen? Bekijk dan eerst of het antwoord op jouw vraag op onze veel gestelde vragen pagina staat voordat je ons een e-mail stuurt.

Documenten

Brief-van-de-Sint-Vertraagd