Wanneer Corona roet in het eten gooit ….

Wanneer Corona roet in het eten gooit ….

Dit is voor ons toch wel een moeilijk bericht om te plaatsen maar we hopen op jullie begrip.
Het succes van de stichting is enorm en dat komt mede door alle hulp die we krijgen van de hulpsinten. Toch staan we voor een verbeterslag in onze werkwijze zodat het voor ons ook te doen blijft naast ons drukke gezinsleven en werk. We doen het met alle liefde voor de kinderen en dat is ook onze drijfveer.
Echter is 2020 zo’n onzeker jaar geweest vanwege Corona en we weten ook niet ook wat ons nog te wachten staat in verband met een mogelijke tweede golf in het najaar.
Precies de tijd van de actie! Ook hiervoor hebben we verschillende scenario’s besproken van wat er zou kunnen gaan gebeuren en hoe we daarmee om zouden kunnen/moeten gaan.
Na heel wat overleg en na honderden opties door gesproken te hebben zijn we tot de conclusie gekomen dat we er heel verstandig aan doen om dit jaar de actie niet door te laten gaan. Met pijn in ons hart, want het voelt niet goed naar de kinderen toe. Maar we moeten tegelijkertijd ook realistisch zijn en zorgen dat we geen beloftes maken die we niet kunnen waarmaken. We willen ons dan ook gaan concentreren op 2021!
We hebben er bewust voor gekozen om de beslissing nu al bekend te maken zodat iedereen vroegtijdig op de hoogte is. Nogmaals, we hopen op jullie begrip voor onze beslissing, we vinden het alles behalve makkelijk.
Blijf gezond en we gaan in 2021 weer veel kinderen een mooie pakjesavond bezorgen!
Lieve groetjes,
Ilana & Vicky