Wij hebben er zin in!

Wij hebben er zin in!

Na vorig jaar 2846 kinderen blij gemaakt te hebben, is dit is alweer het 3e jaar dat we ons mogen inzetten voor deze mooie sinterklaas actie! Wij zijn achter de schermen natuurlijk weer druk bezig met voorbereidingen te treffen. Zo hebben we de website geüpdatet met een nieuw kopje ‘’veel gestelde vragen’’ om jullie hopelijk nog sneller en beter te kunnen helpen. Ook hebben we het systeem geüpdatet met nieuwe mogelijkheden, zoals de optie om aan te vinken of een pakket is ontvangen.

Graag willen wij iedereen bedanken voor de lieve en goede hulp van vorig jaar. Super om te zien hoe veel mensen iets hebben bijgedragen aan de lach van een kind! Zo kunnen we met trots vertellen dat we in 2018 een  bedrag van €5100,- aan donaties hebben ontvangen, hiermee hebben we nog veel gezinnen blij kunnen maken. Ook onze sponsoren zijn we dankbaar, om te zien wie allemaal iets bij hebben gedragen kun je kijken bij het kopje sponsoren. En dan misschien nog wel het belangrijkste, alle hulpsinten die pakketten naar de kinderen verstuurd hebben. Dit geeft ons dan ook super veel zin om de actie dit jaar weer met jullie voort te zetten.

Dit jaar komt onze stagiaire Tiziana ons ondersteunen met de Sinterklaasactie, hoe leuk is dat! Wij zijn er weer klaar voor om samen met jullie zoveel mogelijk kinderen een mooie sinterklaas te laten beleven.

Lijkt het jou leuk om ons als hulpsint te helpen dit jaar of wil je graag als hulpgezin aangemeld worden? Vanaf 27 september as is aanmelden weer mogelijk! Heb je vorig jaar deelgenomen? Hou dan je mailbox goed in de gaten, wij sturen je een e-mail met instructies om je eenvoudig aan te melden voor de komende editie. Wij kijken ernaar uit om weer voor een onvergetelijke sinterklaas te gaan zorgen!

Lieve groetjes,

Vicky, Tiziana & Ilana